Sophie Lowe

27. října 2013 v 19:15 | Tahmed |  Sophie Lowe
Povolání: Herečka, modelka
Datum narození: 05. 06. 1990
Místo narození: Halifax, Yorkshire, Velká Británie
Znamení: Blíženci
Výška: 169 cm
Životopis: V deseti letech se s rodiči přestěhovala do Austrálie. V jejím mladistvém věku, se podepsala smlouvou s Chadwick Models, ale skončila s modelingem ve prospěch tance. Sophie se chodila na McDonald vysokou školu múzických umění v Sydney, kde se věnovala herectví.

V současné době hraje Alenku ve Once Upon a Time in Wonderland spin-off fantasy seriálu Once Upon a Time .


Filmografie:
2013
2011
Slap, The (TV seriál)
2010
2009
2007
Satisfakce (TV seriál)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama