Michael Socha

27. října 2013 v 19:15 | Tahmed |  Michael Socha
Povolání: Herec
Datum narození: 13. 12. 1987
Místo narození: Derby, Anglie, Velká Británie
Znamení: Střelec
Výška: 173 cm
Životopis: Rád tráví volný čas lenošením a relaxací. Má slabost pro francouzskou kinematografii (i když nemluví francouzsky) a pro televizní reality show, jako je Big Brother . Jeho oblíbený fotbalový tým je Derby County
Jeho sestra je Misfits herečka Lauren Socha .
Má syna jménem Elis Michael Socha, s jeho dlouholetou přítelkyní Faye Time.


V současné době hraje Srdcového spodka ve Once Upon a Time in Wonderland spin-off fantasy seriálu Once Upon a Time .

Filmografie:
2013
2012
Once upon a time in Wonderland (TV seriál)
2011
This Is England '88 (TV seriál)
2010
Dive (TV film)
This Is England '86 (TV seriál)
2009
Nemilovaná (TV film)
Paradox (TV seriál)
2008
Cena za lidskost (TV seriál)
2007
2006
1986
Casualty (TV seriál)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama